VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Gratis saker
    20 Feb 2014

Samla koder - få produkter

Kategori: Tips - Gratis saker / 2014
Brukar ni vara med i samlarkampanjer? Jag blev medlem på Klubb Serla för några månader sedan när sidan kom ut och där samlar man koder från deras papper och får poäng som man sedan kan byta in mot produkter. Perfekt att få något tillbaka om man ändå köper deras papper. Dessutom fick jag 300 poäng häromveckan bara för att jag fyllde år!
 
Nu har de värvningskampanj, om jag värvar dig genom min länk får både du och jag 200 poäng var. När du registrerat dig får du svara på en kort enkät om vad för papper du brukar köpa och får då 300 poäng som tack. TIPS: Gör enkäten direkt när den ploppar upp, klickar du bort dig från den (som jag gjorde) kommer kommer den inte tillbaka. Då fattas det bara 500 poäng för att kunna beställa något och det samlar du lätt ihop genom att värva ett par vänner själv eller köpa lite papper. Eller vänta på din födelsedag så har du plötsligt 800 poäng utan att ha ansträngt dig nämnvärt :)
Det finns dock inte sådär jättespännande premier ännu, bara fem stycken men jag skulle kunna tänka mig sorteringskassarna för 1000 poäng då vi samlar skräp i konsumkassar nu, fult och svårtförvarat. Men jag tror jag sparar mina poäng en stund och hoppas på att de tar in något mer framöver, sidan är trots allt ganska ny.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Patrik
20 Feb 2014 - 18:11
............................................................................................................................................................................................................

Nä, jag brukar inte vara med i samlarkampanjer, men det har hänt någon gång om det varit något jag gärna velat ha och det har varit så enkelt att jag inte behövt göra något extra. Fick låtar på iTunes genom Coca Cola förut, det var rätt enkelt då jag ändå drack en del cola då.

Har i alla fall registrerat mig via din länk och fått ihop 500 poäng. Men, är inte säker på att jag tänker på den sidan nästa gång jag köper dasspapper.

Svar: Det är perfekt när man ändå använder någon produkt, att få lite extra som man också har användning för. Tack för att du registrerade dig via min länk i alla fall och hoppas du kommer ihåg koderna sen när du köper papper :)
Liie

2
► Mia
24 Feb 2014 - 09:53
............................................................................................................................................................................................................

Tack för tipset! Gick in direkt på din länk så nu fick vi väl båda poäng :-D


Svar: Så lite så, och tack själv för att du gick genom min länk :) Japp det ska vi ha fått!

Kul att få en kommentar från dig förresten, hoppas allt är bra :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?