VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Företagslivet
    08 Jan 2014

Inventering

Kategori: Företagslivet / 2014
Den här veckan har jag hållit på med inventering av alla smyckesdelar. Det tar på krafterna kan jag lova, räkna räkna ränka räkka rnkäa så känns det ungefär just nu så det är bäst att vila hjärnan en stund. Ska ge mig på fjädrarna sen när jag skrivit klart här, ser inte fram emot det alls! Jag älskar att inventera i butiker men så här hemma själv, på papper och alla smådelar man måste peta på, nja, det finns roligare saker att pyssla med. Ett mål för i år är att göra mig av med smyckesdelar som jag aldrig använder så det blir mindre att räkna till nästa år.
 
Jag vet inte om jag sagt detta tidigare här på bloggen, men det finns en 15% rabattkod på startsidan av www.dropsoflight.se, om någon vill handla smycken lite billigare nu medans jag inventerar och inte har möjlighet att skicka förrän början av nästa vecka.
 
Igår trasslade jag ut över 50 meter kejda! Men jag gillar ju att trassla så det var inte så farligt, tog bara ca en timme :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► x-handarbete-pyssel
08 Jan 2014 - 20:33
............................................................................................................................................................................................................

Hmmm... jag ska också inventera...
...ska se om det går att skjuta på det ytterligare någon dag...
...tar det nog i helgen!
Ja, det är en fysisk butik jag har.
God fortsättning i inventeringen!

Svar: Ja det är inget man längtar efter att ta tag i.. Hoppas det går bra för dig i helgen nu :)
Kul med en butik! Har alltid velat ha en inredningsbutik och kunna styla och fixa i den, men vet ju att det är bra mycket mer jobb än styling så det får förbli en dröm :)
Liie

2
► Nisse
09 Jan 2014 - 08:34
............................................................................................................................................................................................................

När jag vaknade i morse hade tydligen hjärnan jobbat lite på egen hand.
Det första som kom upp i huvudet var att det där skulle du kunna
ställa ut som en installation med namnet "That's life - sometimes".
Tittade på Kunskapskanalen för ett tag sen där dom visade ett antal korta
föredrag om hjärnan ur olika synvinklar. Har man ett problem försöker den
tydligen att lösa det när man sover men nu jobbade den tydligen helt självständigt.
Nu har väl du fått ordning på kedjorna men det kanske går att trassla till igen. :)

Svar: Alltså, klockrent förslag! Hade jag haft en butik hade jag gjort det, fan så snyggt alltså. Jag skriver upp det i min lilla bok så jag inte glömmer bort det om jag någon gång skaffar en butik eller på annat sätt ställer ut på något sätt :) Tack för ett roligt förslag!
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?