VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Bloggrelaterat
    30 Jan 2014

Ombytta roller

Kategori: Bloggrelaterat / 2014
 
Social mediavecka och jag tyckte bara det här klippet passade så bra in, så roligt! Blir glad av att titta på det, får en sån härlig känsla i magen :) Tänk om fler killar bara kunde göra så där i verkligheten, vilken rolig värld det skulle vara!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► sannas rum
31 Jan 2014 - 11:19
............................................................................................................................................................................................................

Åh jag gillade också det klippet, tack för att du delade med dig :*

Svar: Så lite så :)
Liie

2
► Grimgoth
31 Jan 2014 - 12:52
............................................................................................................................................................................................................

Ganska kul klipp, och det påvisar också hur "sjuka" vi blivit.

Svar: Absolut gör det det. Men jag som är fast i det ser inte riktigt det sjuka i det, även om jag vet att det kanske inte är direkt normalt och hälsosamt att alltid ha med kameran och dokumentera allt man gör. Fast jag tröstar mig med att jag ibland glömmer bort helt att fota också, även om de tillfällena är få :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?