VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER
   Otur

    Kategori: Företagslivet
    29 Jan 2014

Otur

Kategori: Företagslivet / 2014
Känner att jag har en himla otur nu. Har skickat iväg tre mail denna veckan och förra (alla handlar om att jag vill köpa något) och jag får inga svar! Jag blir helt galen, varför svarar inte företagen när man vill handla av dem?! Tappar ju förtroendet helt, vet jag inte om jag vågar köpa om de nu skulle svara, kanske låter de bli att leverera också?
 
Övriga mail kommer fram fint till båda mina adresser jag skickat från, så det kan inte vara dem det är fel på. Blir så less, kräsen som jag är så när jag äntligen hittat något jag vill ha och kan tänka mig att lägga pengar på, ja då verkar företagen inte vilja sälja det till mig... BLÖH. Ja det var lite frustration som behövde ut, nya tag imorgon!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► TIDSTJUVEN
30 Jan 2014 - 09:53
............................................................................................................................................................................................................

Folk som inte svarar är ju det jobbigaste som finns. Man tycker ju att företagen skulle vilja satsa så pass mycket på kundkontakten att de åtminstone skulle skicka iväg ett litet mail som svar.

Svar: Ja men eller hur! Jag gav en av dem en sista chans och berättade att jag skulle handla av någon annan om de inte svarade, då fick jag minsann svar. Synd man ska vara tvungen att "hota" en del alltså..
Liie

2
► Grimgoth
30 Jan 2014 - 10:20
............................................................................................................................................................................................................

Sådant är så sjukt tråkigt att råka ut för, och visst är det som du säger att man tappar förtroendet för dom.

Svar: Ja verkligen, så drygt när man hittat något som verkar perfekt.
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?