VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tävlingar
    31 Jan 2014

Sista chansen!

Kategori: Tävlingar / 2014
Okej, det här är något motsägelsefullt men, nu är det så. Har dissat facebook hela veckan och här påminner jag om vår tävling om det treradiga budskapsarmbandet med texten CAPTURE LIFE och den vändbara kameraremmen Desert 2in1, som hålls på... facebook. Den hålls i alla fall på Cochise Designs facebooksida eftersom jag inte var så sugen på att ha den på min sida.
 
Det var ju typiskt att tävlingen hamnade precis mitt i sociala medierveckan. Igår slog det mig, hur ska jag få det här att gå ihop på bloggen, hur ska jag kunna tipsa om tävlingen efter att ha skrivit hur mycket jag inte tycker om facebook. För tävlingens skull skulle jag kanske bara ha gjort ett kort vanligt tipsinlägg utan åsikter och hoppats att ingen märker hur jag säger emot mig själv, men sån är inte jag. På både gott och ont kanske.
 
Men det jag dissat och denna tävling är faktiskt två olika saker, egentligen. I vår tävling kan man se vad som gäller direkt och man behöver inte gilla eller dela något innan man kikat djupare in på sidorna, och sedan får man ta ställning om man vill vara med och göra det som krävs. Till skillnad från de som tvingar en att gilla och dela INNAN man fått veta vad allt handlar om.
 
In och tävla om ni vill, här är en direktlänk till tävlingen! Vinsterna är värda totalt 518 kr och kameraremmen är fantastisk, det är ju nästan som att få två kameraremmar, en mönstrad och en enfärgad, bara vända efter humör, och armbandet tillverkas efter vinnarens handledsmått, så det kommer passa perfekt :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► En plats i solen
31 Jan 2014 - 18:40
............................................................................................................................................................................................................

Börjar med tröttna på fb..

Svar: Samma här, och det verkar vara fler som är inne på samma spår.
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?