VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kontoret
    27 Jan 2014

Städat Expediten

Kategori: Kontoret / 2014
Igårkväll höll vi på att fixa med foder runt alla fyra dörröppningar i huset. Blev riktigt fräscht alltså. Eftersom golvlisterna redan var ditsatta sedan länge var vi tvungen att ta bort dem först då de var i vägen, vilket även krävde att jag tömde min Expedithylla. Blev så lycklig när den var tom igen, se så fint! Mindre fint på andra sidan rummet dock, fatta att allt detta var i denna hylla...
 
Nu har jag stoppat tillbaka allting, översta raden är bara pärmar hela vägen (önskar verkligen att jag inte valt röda pärmar till företaget, svart hela vägen hade varit mycket finare) och två dörrar till sitter där. Och tre tomma hyllor. Hur det gick till har jag ingen aning om, för det såg verkligen knökfullt ut innan jag tömde. Väldigt nöjd.
 

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?