VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Företagslivet
    31 Jan 2014

Testar ny webshopslösning igen

Kategori: Företagslivet / 2014
Nu är jag så spänd och förväntansfull igen, igår skaffade jag mig en testbutik på Talex.se för eventuell flytt av dropsoflight.se! Har inte hunnit kolla igenom den så mycket, tänkte att det blir bra fredagskvällsnöje så ska sätta mig och utforska alla funktioner nu med min coca cola :) Så får vi se om det går bättre denna gång än sist. Men jag tvekar litegrann, de svarar inte på mina mail och det bådar ju inte gott, om de inte ens svarar en eventuell ny kund som är sugen på en flytt till dem, vem vet hur de hanterar befintliga kunder sen.. Jag var i alla fall tvungen att sätta upp en butik ändå för att testa och se om jag kan utesluta Talex utan att behöva prata med dem. Lite synd att gå in med den inställningen, eftersom funktionerna verkar vara precis dem jag vill ha, till ett acceptabelt pris. Vi får se hur det går.
 
Någon som har några erfarenheter av Talexbutiker? Antingen om ni har / haft en egen butik eller handlat ur en? Hittar inte så mycket om dem när jag googlar och bara det känns lite riskfyllt sådär.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?