VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vinnare
    04 Jan 2014

Vinnaren av 4 adventstävlingen!

Kategori: Vinnare / 2014

Det blev kanske lite väl mycket med utmaningen och allt annat som måste göras så här vid årsskiftet för en företagare så jag har inte riktigt hunnit gå igenom alla tävlingskommentarer till senaste tävlingen, men nu så är det gjort och en vinnare är utsedd! Det blev Jennysen som får armbandet med sin ponnys namn på, grattis! Jag kontaktar dig.
 
Just nu har Drops of Light både rea på vissa smycken och dessutom 15% rabatt på ALLT med koden INVENTERING, allt du behöver veta om koden står på startsidan av shopen. Så för er som inte vann och vill ha ett budskapsarmband, passa på :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Jennysen
04 Jan 2014 - 22:14
............................................................................................................................................................................................................

Så himla glad över vinsten! Min älskade ponny! Ska bli så fantastiskt att få något så fint med hans namn på att bära med mig! :)

Svar: Så kul att du blev glad! Jag fick ditt mail, jag svarar på det när jag skickat armbandet :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?