VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Filmer, serier
    14 Jul 2014

Superspararna och Petra!

Kategori: Tips - Filmer, serier / 2014
Ikväll är en av mina favoritbloggare på tvn, Petra Stentagg som driver "bloggen om gratis", som jag längtat i två års tid efter Superspararna! Tycker hon gör ett fantastiskt jobb med att tipsa om gratis saker, blir spännande att se bara om Kanal 5 ger oss en rättvis bild av henne. Man vet ju aldrig hur det kan vinklas, jag skulle nog aldrig våga ställa upp i tv alltså..
 
Faktiskt så har jag en intervju med Petra här i bloggen som jag gjorde för länge länge sedan där hon berättar lite om hennes hobby och jag tycker hon har väldigt sund syn på det här med gratis saker. Det kan ju kanske verka snålt att vilja ha saker gratis, som t.ex killen i förra programmet som snyltade av grannarna hela tiden (fast jag skulle gissa på att det inte är så illa i verkligheten som det såg ut på tv) det är ju inte trevligt att bara låna och aldrig låna ut något själv. Petra däremot ger bort mycket av det hon får i presenter och tar del av erbjudanden så familjen kan åka iväg på roliga saker tillsammans. Att bo på hotell, äta gott på restaurang och gå på olika slags nöjesparker blir ofta helt gratis eller billigare tack vare att hon tar sig tid att leta efter erbjudanden. Sen att hon delar med sig av allt i sin blogg så vi andra som inte orkar leta kan ta del av de ebjudanden som passar oss är ju helt suveränt!
 
Och hon stjäl ju inte som det unga paret i förra programmet gjorde. De travade rätt in på McDonalds och plockade på sig sugrör och pumpade ketchup i en mugg och sedan gick ut med det, och kallade det att spara. Det kallar jag att stjäla och fattar inte hur man kan gå ut i tv med att man håller på så. Nu ser jag fram emot ikväll iaf, klockan 20 på Kanal 5! Fast jag får vänta till 21 och se det på play, Viasat krånglar så det går inte att se på tv. Ekonomiskt det, betala varje månad för något som inte fungerar...

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Maria
14 Jul 2014 - 17:31
............................................................................................................................................................................................................

Håller med om att stjäla verkligen inte kan kallas spara. Stjäla är stöld oavsett vad det är.
Det är alltid roligt att få saker gratis eller billigt. Brukar ju vara med i en massa olika tävlingar. I de jag har tur att vinna kan det ju ibland finnas sånt jag inte vill ha eller kan utnyttja. Då ger jag gärna bort det till de som vill ha och kan använda det. Alltid roligt att kunna glädja någon.

Svar: Ja tävlingar gillar jag med, brukar mest tävla om sånt jag behöver / vill ha men ibland om den är nån enkel regel kan jag vara med i sånt jag inte vill ha också och ge bort om jag vinner. Likaså med gratissaker, sånt man inte behöver kan vara perfekt för någon man känner eller att ha som vinster i små tävlingar i sociala medier :)
Liie

2
► Malin - Gratisprinsessan
14 Jul 2014 - 19:31
............................................................................................................................................................................................................

Själv fick jag ta fram skämskudden när det paret som stal från McDonalds höll på med sitt "sparande". Förstår inte hur man kan gå ut i tv med att göra så. Snacka om att förstöra sin framtid! Usch!
Får hoppas programmet är bättre ikväll! :)

Svar: Ja usch det var hemskt att se, riktigt pinsamt. Jag tyckte däremot Petra gjorde riktigt bra ifrån sig och resten av familjen var så sköna :) Ser fram emot nästa måndag!
Liie

3
► Gratis är gott
15 Jul 2014 - 08:15
............................................................................................................................................................................................................

Det senaste avsnittet var bättre och det var kul att se hur dedikerad Petra var med att hitta gratisgrejer och få rabatter i butiker :)
Många är nog dåliga på att låna dyrare produkter av varandra. Men då gäller det ju att ha något att låna ut också och inte snylta på grannarna som Ove Sundberg.

Svar: Ja det var så roligt att se Petra och få in inblick i hennes och familjens liv, har varit nyfiken så länge! Tycker hon gjorde riktigt bra ifrån sig i tv, blir kul att se nästa avsnitt :)
Ja det är nog så, själv tycker jag om att äga och att inte besvära andra och skulle nog vara ganska restriktiv med att låna ut dyrare saker till andra som man inte känner så väl också. Lite synd det egentligen för kan man både ge och ta så tjänar man nog en del på det.
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?