VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    06 Jun 2014

Det var inte igår

Kategori: Vardagen / 2014
Jag har sedan en tid tillbaka tappat förmågan att uttrycka mig. Vet inte vad det är men orden liksom fastnar och kommer inte ner till tangenterna. Kanske har det att göra med min äckliga noggrannhet, den (jag) komplicerar något enormt. Håller mest till på instagram numera, tyvärr kanske jag vill säga, kanske inte. Det är ganska roligt med instagram ändå, kika runt på olika taggar och så. Fast jag skulle kunna ha så mycket att blogga om!
 
Igår skrev jag en lista med 9 punkter, saker som skulle göras denna natt. Nu kan jag dra ett streck över den sista, att skriva ett blogginlägg och bryta den nästan månadslånga tystnaden. Till er trogna som fortfarande kikar in här önskar jag en härlig nationaldag! Jag hoppas att orden kommer tillbaka till mig, om inte annat - med övning övning övning hittar jag nog tillbaka.
 
Har inte ens nämnt att jag och mina föräldrar ordnade bordsloppis hemma hos dem häromveckan. Här vaktas fikahörnan, men mest stod jag såklart vid mitt egna bord och sålde småprylar tillsammans med alla andra säljare :) Något helt nytt för mig, att sälja på loppis men det var kul! Vill absolut göra igen, säkert kör vi en till omgång i slutet av sommaren och kanske hakar jag på någon annans loppis också, man vet aldrig.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Alice
06 Jun 2014 - 08:17
............................................................................................................................................................................................................

Välkommen tillbaka till bloggvärlden! :D Hoppas att du hittar tillbaka till ditt skrivande snart, det kan inte vara kul när det bara tar stopp på det där viset.

Svar: Tack!! Ja jag hoppas det jag med, inget roligt när det är så ansträngande.
Liie

2
► Madde
08 Jun 2014 - 10:39
............................................................................................................................................................................................................

Du är saknad!! Hoppas du hittar tillbaka hit, men är glad att du finns på instagram iallafall :)

Svar: Tack, det känns fint att veta :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?