VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    12 Jun 2014

Frisbeegolf i Höga Kusten

Kategori: Vardagen / 2014
I tisdags tog vi en tur till Sundsvall och inhandlade lite inför semestern. På vägen hem fick Jimmy med mig på frisbeegolf uppe på berget vid Höga Kusten hotellet, skönt att gå i lite berg efter att man tryckt i sig ikeafrukost, en pizza och lite godis däremellan. Jag lyckades i alla fall få min frisbee att fastna högt upp i ett träd. Två gånger. Tur det finns långa pinnar i skogen.
 
 
Är man på hotellet har tittat sig nöjd på den vackra utsikten kan jag absolut rekommendera att ta en runda frisbeegolf, det var väl inte  f r u k t a n s v ä r t  roligt (förutom när det ) men kul att ha något att göra. Och när det går åt skogen blir det en hel del skratt.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?