VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    08 Jun 2014

Loppis på Bruket

Kategori: Vardagen / 2014
Alltså loppisen vi hade hos mamma och pappa på bruket, jag måste skriva lite om den för jag kan inte riktigt sluta tänka på den. Något helt nytt men väldigt roligt. Vi sålde mest smågrejer men kom ändå upp i 650 kr. Ni som hängt med på instagram vet att jag rensat och grejat flera veckor innan och det var så värt det, nu finns allt det som inte blev sålt nerpackat i lådor och står på en speciell sektion i källaren. Färdigprismärkt också, bara att ta med nästa gång.
 
Nu kommer lite bilder, ni får ta att kvaliteten suger, det var sjukt ljust ute så såg nästan inget på skärmen (kan ju inte blunda med ett öga så jag får gå efter live-viewen) och trots att jag var på plats två timmar innan vi öppnade var det otroligt stressigt, så tryckte mest bara av för att ha lite minnen iaf.
 
Så här såg det ut när vi höll på att ställa upp, men det var omöjligt att få med alla på bild samtidigt tyvärr. Nästa gång kanske jag ska klättra upp på taket och fota..? Undra vad mamma skulle säga om det haha :p Men hade varit roligt att se allt samtidigt. Till vänster utanför bild stod jag och Jimpa, mammas fikahörna och några till säljare.
 
Vårt lilla stånd, hade tänkt att ställa upp fint och så, men det är inte lätt med loppissaker alltså. Dessutom fanns inte tiden riktigt.
 
Skramlade ihop rätt bra med kläder ändå tycker jag, men fick inte sälja så mycket tyvärr. En av Jimmys jackor och bara ett linne, det som hänger längst ut faktiskt. Lackliknande för 40 kr och lite lustigt är det, en annan säljare hade ett par lackliknande leggings för just 40 kr som jag inte kunde motstå :)
 
Vi tog med allt vi kunde hitta hemma, till och med en gigantisk tavla. Och skor. Men fick inte sälja något par alls. Börjar fundera på om jag satt för dyra priser... Vad tycker ni, 60-80 kr för helt oanvända skor och 10-50 för de som är använda? Förutom vinterskorna och kängor från palladium som var dyrare. Fast det är ju förstås svårt med skor, att lyckas hitta någon med rätt storlek som dessutom tycker de är fina.
 
Mamsen sålde fika och dricka, allt kallt och fräscht, och varmkorv. Pappa hade sin Loppis och Antik öppet och jag hoppas alla hade en rolig dag, det hade jag i alla fall! Är så taggad på nästa loppis, förhoppningsvis blir det en till i slutet av sommaren eller början på hösten. Om någon är sugen på att vara med och sälja är det bara att höra av sig till mig så ser jag till att du får all info när vi bestämt om det blir av eller inte :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Madde
09 Jun 2014 - 18:09
............................................................................................................................................................................................................

Åh vad roligt inlägg, annorlunda här inne så det kanske är därför ;)
Ni ser ju ut att ha haft det jättetrevligt! Så himla synd att vi bor så långt ifrån varandra, hade så gärna velat varit med! Och nej, du är inte för dyr på skorna...det är alltid svårt att sälja skor och kläder på loppis. Därför kan man ibland göra himla bra fynd i just den sektionen :)

Svar: Nä ett inlägg om loppis hade man kanske inte förväntat sig här med bilder på röriga bord, men det var så roligt att jag var tvungen att visa :)
Ja det är ju rätt så långt att släpa på massa grejer, men hade varit så roligt om du var med! Vad skönt det med skorna, då behöver jag inte fundera mer på om jag var för dyr eller inte.
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?