VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Blandat
    07 Jun 2014

Nellie Dellies

Kategori: Tips - Blandat / 2014
För ett tag sedan damp det ner ett gäng godispåsar i postlådan, inte dåligt, inte dåligt alls. Det här är ett nytt godis från Toms, heter Nellie Dellies och är sötad med stevia istället för socker. Marsipanchokladen var SÅ GOD! Jises alltså. Julkänslor. Mjölkchokladen och den mörka var däremot mindre god, de gick ner såklart, men det smakade inte som choklad jag är van vid. 
 
Sen var det tre påsar lakrits, som smakade som lakrits ska. Den salta var riktigt god. Den söta var okej. Båda var stenhårda i början och fastnade sedan i tänderna. Karamelllakritsen var mjuk och härlig, likaså winegumsen. Allt är uppätet nu, och sambon hjälpte gärna till.
 
Om det inte redan framgått mellan raderna så är detta ett utskick från en reklambyrå som marknadsför Nellie Dellies. Godiset lanserades nyligen och finns att köpa på utvalda apotek och i matbutiker. Nu står jag inte så ofta vid godishyllorna (faktiskt!) men om jag ser marsipanbaren så lär jag absolut överväga om den ska få följa med mig hem istället för något sockerproppat.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► linnea
08 Jun 2014 - 02:21
............................................................................................................................................................................................................

Har skrivit en inlägg om hur du enkelt tjänar pengar på din blogg oavsett hur många läsare du har!!
http://linneajosefin.blogg.se/2014/june/forme.html#comment

2
► Shana Marley
20 Sep 2018 - 03:30
............................................................................................................................................................................................................

This is a comment to the Liie.se - webmaster. Your website is missing out on at least 300 visitors per day. Our traffic system will dramatically increase your traffic to your website: http://insl.co/11 - We offer 500 free targeted visitors during our free trial period and we offer up to 30,000 targeted visitors per month. Hope this helps :) Unsubscribe here: http://stpicks.com/2ruse

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?