VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tampons for free
    11 Jun 2014

Slipp svetten i sommar

Kategori: Tampons for free / 2014
Det var ett tag sedan jag använde Absolut Torr, men nu har jag låtit bli att raka mig under armarna på två dygn (rakad hud = lättirriterad = att det kan svida extra mycket) så nu är jag redo igen! Jag som inte svettas så mycket i normala fall brukar bara använda Absolut Torr när jag vet att jag ska göra något speciellt, som till exemepl åka på roadtrip där tillgången till dusch är begränsad och vi inte har plats att plocka med hur mycket extra kläder som helst. Då är det skönt att slippa den illaluktande svetten som lätt blir av långa stunder i bilen, bergsvandringar och solande.
 
Tack Reddville och Absolut Torr för ett perfekt tajmat utskick :)
 
SVETTSMARTA TIPS I KORTHET FRÅN FOLDERN:
 
Luftiga naturliga kläder
Luftiga kläder andas bättre än tighta, och naturliga material som bomull, ull, silke och linne andas bättre än syntetiska material.
 
Låt fötterna andas
Använd luftiga skor, och strumpor i material som andas. Byt skor ofta så fötterna får variation. Börjar skorna lukta, tvätta dem om det går, de flesta tygskor och gymnastikskor brukar gå bra att slänga i maskinen.
 
Använd Absolut Torr
Håller armhålor, händer och fötter torra och luktfria i upp till sju dagar. Går just nu att köpa fraktifritt (t.o.m 30/6) med koden Torr i Reddvilles nylanserade webshop, Sheroshop. Där kan man även köpa produkter från bl.a Hawaiian Tropic och RFSU också!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?