VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tampons for free
    14 Mar 2014

En vacker låda

Kategori: Tampons for free / 2014
Igår hittade jag den här fina lådan när jag hämtade posten!
 
Inuti låg produkter från Reddville i samarbete med Basiderm, ett märke jag aldrig hört talas om men som ska hjälpa mot acne! Om man ändå hade fått testa på den i tonåren, det skulle jag verkligen behövt. 
 
Basiderm Oil Control Foam Wash är en cleanser som ska rengöra skonsamt utan att torka ut huden, den är fri från parabener, tvål och alkohol. Basiderm Oil Control Moisturizer är en ansiktskräm som återfuktar huden, skyddar och motverkar glansig hy. Den har även solskyddsfaktor 30! Sånt gillar jag, hudkrämer med inbyggt solskydd. Finns att köpa på Apoteket.
 
Hade så önskat att detta utskick kom förra veckan då de även tipsade om Basiron som jag aldrig heller hade hört talas om men som efter lite googling känns som en kur mot enstaka finnar som ploppar upp ibland även fast man inte har problem med acne. Jag fick nämligen en otroligt vidrig finne förra veckan, en sån som ligger under huden och som är omöjlig att klämma och gör hemskt ont. Dum som jag är så ville jag ha ihjäl den ändå så jag grejade på med pincetter och nålar tills jag blödde som en gris. Så ska man INTE göra, om jag inte får ett stort ärr i ansiktet av detta så handlar det om ett mirakel alltså.. Det var så illa att jag behövde plåster i flera dagar. Nej, bättre att testa på någon produkt som Basiron som hjälper på ett skonsamt sätt.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Emma Broberg
14 Mar 2014 - 19:47
............................................................................................................................................................................................................

fint!

2
► Mirely
14 Mar 2014 - 22:41
............................................................................................................................................................................................................

Borde ha svarat på deras mail, ångrar mig nu... är skitkass påå att svara dem! Fin & användbar låda iaf! :D

Svar: Ja det är alltid bra att svara på mail :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?