VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tampons for free
    03 Mar 2014

Hpv - D-Flex - Röhnisch

Kategori: Tampons for free / 2014
Första paketet i år från Reddville kom förra veckan, återigen i samarbete med HPV-vaccin.se som vill sprida informationen om att det är gratis för alla tjejer i Stockholm under 27 år att vaccinera sig mot HPV som är världens vanligaste sexuellt överförbara virus. Det kan orsaka cellförändringar på livmoderhalsen som i sin tur kan leda till cancer. Allt du behöver veta får du reda på om du går in på hemsidan.
 
Eftersom jag varken bor i Stockholm eller är under 27 så tänker jag inte vaccinera mig, det finns inte pengar till det, så jag tyckte bättre om de andra sakerna som kom med i utskicket! Först ut är den här boken "Träna med D-Flex", verkar mycket intressant.
 
Ungefär hälften innehåller träningsövningar med bilder, och resten ett fyra veckors träningsprogram, samt lite information om näringsämnen och sånt som är bra att veta. Mycket möjligt att jag testar på detta programmet! Det enda jag hade önskat att det funnits med är recept, det finns lite info om vad man kan äta till middag, mellanmål osv, men inga hela recept.
 
I paketet fanns också ett par knallgula trosor från mitt absoluta favoritmärke Röhnisch! De kan vara i det skönaste materialet jag någonsin känt på, 82% polyamide och 18% lycra, nu vet jag vad jag ska hålla utkik efter framöver minsann, jäklar så härliga.
 
På tal om trosor, tjejer, missa inte att gå på era cellprovstagningar är ni blir kallade till dem. Jag tycker det är en fantastiskt bra sak att vi inte behöver boka tid själva utan blir kallade vart fjärde år så utnyttja den möjligheten, det kan rädda liv. Det är inte så läskigt som det kan verka, och provtagningen är över på ett kick!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Sheriilyn
04 Mar 2014 - 01:44
............................................................................................................................................................................................................

Den hopfällbara borsten med spegeln! Hade en sådan när jag var liten, men hade helt glömt bort det! Satt ju och fällde in och ut de där piggarna rätt ofta vill jag minnas, haha.

Svar: Jag med, sist jag städade i källaren så hittade jag den till och med! Undra om jag slängde den den här gången, försöker ju göra mig av med mer och mer grejer men gamla saker är svårast.
Liie

2
► Carola L
12 Mar 2014 - 19:52
............................................................................................................................................................................................................

Lyckos dig :-) jag får i stort sett aldrig ens tamponger från dem längre (trots att jag var bland de första som gick med) - tror att jag fick tamponger 3 gånger förra året, i år har det inte kommit några alls. Jag förstår att de inte kan skicka ut till alla nu, men vi som var med från början och faktiskt var de som fick deras affärsidé att blomma borde ju uppskattas lite tycker jag!

Svar: Vad konstigt, har du mailat dem och frågat varför det är så? Som jag fattat det så är det så att de väljer ut utefter vilka som passar in på kampanjerna nu när de har så mycket medlemmar, men det låter konstigt att du bara blivit utvald tre gånger på ett helt år tycker jag.
Liie

3
► Carola L
20 Mar 2014 - 09:01
............................................................................................................................................................................................................

Jo, jag var i kontakt med dem och ifrågasatte och fick svaret att de måste välja ut, när jag klagat kom jag med i nästa kampanj (även VIP - Cyklo-F) och fick hem några tampongkartonger som "plåster på såren" - eller som jag kände det - sprid inte vad du tycker ;-) Första året fick jag alla - sedan har det blivit färre och färre. De stora bloggarna får allt som oftast, men det är ju för att de får mer publicitet av dem ;-).

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?