VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    15 Mar 2014

Just precis nu

Kategori: Vardagen / 2014
Två veckor nu som inläggen gått nästan på automatik, skönt på sitt sätt men samtidigt inte. Det här inlägget om allt och inget skrivs däremot just precis nu. Det händer inte så mycket så det finns inte så mycket att blogga om. Jimmy har kapat och satt upp socklar under köksskåpen, det blev fint. Vi kollar på Vänner och jag städar och organiserar. Har även säkerhetskopierat och sorterat alla bilder från 2013, det tog ett par dagar men nu är det äntligen gjort så då behöver jag inte oroa mig mer för en datorkrasch. Den stängde av sig själv häromveckan och visade bluescreen, då blev det lite fart på mig efter att jag fått igång den igen. Företaget går trögt, men jag tror jag har hittat ett bra ställe att ha webshopen på i alla fall. Måste undersöka det lite till bara så kanske det blir en flytt om ett par månader.
 
Planerar även en till tävling, tycker det är så kul plus att jag har grejer här som jag inte vet vad jag ska göra av, då är tävlingar perfekt. Det blir en goodiebag i ett stort påskägg och den kommer hållas på Instagram, förmodligen kommer den upp imorgon.
 
Gick igenom ljuslådan i källaren och hittade detta ljus som ger ifrån sig en otroligt stor låga. Tänk att jag väntat säkert 7 år med att bränna det, nu ska alla gamla ljus brinna ner innan jag köper något nytt.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Alice
15 Mar 2014 - 22:30
............................................................................................................................................................................................................

Hjälp, jag borde också rensa bland alla mina bilder! Jag såg nu att min bild-mapp är på hela 34.6 Gb, det är på tok för mycket. o:

Ser fram emot tävlingen, förresten!

Svar: Hehe, inte lätt! Jag har redan kommit upp i 14,3 gb för det här året, vad som ligger i alla mina bildmappar det vågar jag nog inte ta reda på...
Liie

2
► Alice
16 Mar 2014 - 01:20
............................................................................................................................................................................................................

Rättelse: 36,4 Gb...

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?