VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder
    25 Mar 2014

McKinley

Kategori: Kläder / 2014
Var in på Intersport för ett tag sedan och fick syn på världens mjukaste jacka. Herregud vad skön den var alltså, Jimmy ville köpa den till mig och efter några "nej men jag har ju redan kläder" så gav jag mig till slut, jag ville ju trots allt väldigt gärna ha den. Så nu har jag haft den på mig konstant och det är dags för tvätten, känns tråkigt att inte kunna använda den förrän imorgon igen. Den här kommer passa lika bra på kalla sommarkvällar som att mysa med inne på vintern :)
 

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Linda
25 Mar 2014 - 21:05
............................................................................................................................................................................................................

sån har jag typ

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?