VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    21 Mar 2014

Norrskenschans

Kategori: Vardagen / 2014
För första gången på hela vintern är det stjärnklart samtidigt som appen säger att det finns chans att norrskenet dyker upp. Varje gång annars det här halvåret har det varit molnigt, disigt eller snö. Tror inte norrskenet tar sig ända hit ner tyvärr men ni som bor längre upp kanske har chans :)
 
Inget norrsken, men ganska mysigt ändå

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► bara anna
22 Mar 2014 - 07:40
............................................................................................................................................................................................................

Har aldrig sett norrsken i verkligheten men brukar kika in hos Jonna Jinton som har visat fantastiska bilder av detta fenomen.

Du, vill du vara med och hjälpa mig marknadsföra Mina Vita Ljus så har jag precis ordnat min första tävling, välkommen att delta!

Kram

2
► vitamargarita
22 Mar 2014 - 08:50
............................................................................................................................................................................................................

Norrsken är underbart vackert.

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?