VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tävlingar
    24 Mar 2014

Påskäggstävling

Kategori: Tävlingar / 2014
Då var Yankee Candletävlingen avslutad och jag kommer presentera en vinnare inom ett par dagar! Jättekul att så många var med och gav mig förslag på framtida vinster, det är ju roligast att tävla ut saker som ni faktiskt vill vinna så jag ska läsa allt och ha det i åtanke framöver. Tack för all hjälp!
 
Tills dess har jag en annan tävling som jag inte berättat om här på bloggen som pågått någon vecka nu på instagram, där vinsten är påskägget och sakerna på bilden! Om du vill vara med där så besök @liielarsson på instagram och leta upp bilden som liknar denna (den är bara några rader ner) så står reglerna där. Vinnaren kommer få hem ägget i god tid innan påsk, kanske kan man ha den som dekoration efter att man plockat ur sakerna, eller återanvända det genom att ge bort det själv till någon man tycker förtjänar ett 30 cm stort påskägg :)
 

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► B R O W N S U G A R
28 Mar 2014 - 16:32
............................................................................................................................................................................................................

Vilka fina bilder du tar!

Svar: Åh men tack så jättemycket!
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?