VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Skönhet
    22 Mar 2014

The Incredible Face Mask

Kategori: Tips - Skönhet / 2014
Jag har liksom många andra bloggare fått förmånen att testa Maybeautys The Incredible Face Mask gratis för att skriva lite om vad jag tyckte om den här på bloggen. Alltid kul att testa på nya saker och ansiktsmasker är jag inte bortskämd med i vanliga fall så det var extra roligt! Jag fick även något att ge till er, en rabattkod på 30%, liie30 är koden och gäller på alla olika paket med ansiktsmasker på Maybeauty.se.
 
Jag fick ett par prover med innehåll svart som natten och Den Fantastiska Hudguiden som är ett häfte med instruktioner och lite annan info om vad acne är, hur det uppstår och även hur man kan äta för att minska det. Men det jag gillade extra mycket var penseln, den var otroligt mjuk och det kändes väldigt bra att smeta in krämen med penseln istället för att kladda ner händerna. Efter tvätt blev penseln lika vit som innan dessutom.
 
Till själva masken då. Var bara att pensla på och låta vara i 30-45 minuter. Den var skön att ha på sig, jag gillar när masker stelnar, tycker det är lite mysigt sådär. Att dra bort den sen var väl inte det mysigaste kanske, det kändes som att dra bort ett stort plåster från hela ansiktet. Ni ser ju på sista bilden hur huden sitter fast i masken trots att jag drar. Kanske skulle gjort mindre ont på vissa ställen om jag följt rådet om att raka bort eventuell ansiktsbehåring men jag tänkte att jag har ju bara vanligt tjejhår i ansiktet som typ inte syns så jag ville inte raka något... Lite av håret försvann dock när masken åkte av, det blev som en vaxning på samma gång, blev bra faktiskt :) Man kunde ju tro att pormaskarna skulle ryckas med tack vare att det satt så hårt, men nej. Men jag måste nog vara ett extremfall, om det är något jag hatar på min kropp så är det de stora pormaskarna.
 
Men len det blev jag så jag är nöjd! Det är väl mest det jag förväntar mig av en ansiktsmask, inga masker jag testat tidigare har heller lyckats göra mina porer mindre synliga. Kanske blir det bättre ju fler gånger man använder masken? Det står något om det så vi får se, jag kommer med glädje göra slut på proverna, känns lite lyxigt sådär att ha ansiktsmask. Och penseln, åh..! Den kan man sitta och borsta sig med utan mask bara för att det är skönt också. Inte för att jag gör det men.. (eller gör jag?) ;)
 
Som sagt, liie30 ger 30% rabatt om du skulle vilja prova, och den finns att köpa här :) Eller har du redan testat? Vad tyckte du?

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► LILITH - Boktokig mamma med borderline
22 Mar 2014 - 14:21
............................................................................................................................................................................................................

Jag gillade också den. Speciellt känslan som blev efter. Var så len att jag bara kunde sitta och klappa på mig själv haha.

2
► En plats i solen
22 Mar 2014 - 15:11
............................................................................................................................................................................................................

Den har jag med fått testa, skall göra det i veckan när sambon är hemma så han kan ta kort åt mig :)

3
► TIDSTJUVEN
24 Mar 2014 - 22:09
............................................................................................................................................................................................................

Åh, den där har jag också fått hem. Ser ännu mer fram emot att testa den nu efter att ha läst din recension. Babylen hud tackar man ju inte nej till. ;)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?