VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    18 Mar 2014

Vad har Google gjort?

Kategori: Vardagen / 2014
Är det bara för mig som Googles bildsök har blivit jobbigare? Det går inte längre att öppna upp sidan i ny flik bara genom att klicka på bilden så som jag alltid gjort tidigare (ctrl + vänster musklick), utan först måste man klicka på bilden så den förstoras, först efter det kan man öppna i ny flik?
 
Det har varit så här ett par dagar nu och jag tycks inte lära mig, plötsligt har jag 10 nya flikar som är helt svarta och får scrolla upp och börja gå igenom alla resultat igen.. Är jag bara lättstörd eller finns det fler som tycker det här är drygt?

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Alice
18 Mar 2014 - 15:26
............................................................................................................................................................................................................

Hmm, det fungerar som vanligt för mig (som sitter med den senaste versionen av Chrome).
Men det är precis såna där ändringar som jag också brukar störa mig på. Varför försöker *dem* ibland laga det som inte är trasigt, liksom?

Svar: Ja eller hur, så drygt med sånna små ändringar som ändå inte blir till det bättre. Men nu fungerar det igen, kanske bara var något med min webläsare eller något.
Liie

2
► Grimgoth
19 Mar 2014 - 09:21
............................................................................................................................................................................................................

Det problemet låter skumt, jag brukar göra så att jag högerklickar och väljer "öppna i ny flik" eller "visa bild" det sista så får du upp vald bild stor och fin.

Använder Firefox, din metod verkar krånglig måste jag säga.
Dock aldrig testat då jag alltid gjort som jag beskrev.

Lycka till! :)

Svar: Nu fungerar det igen, helskumt men bra :)
Men det är ju jättelätt, man sitter med musen i ena handen och ett pekfinger på ctrl och sen bara klickar man när man ser något man vill läsa mer om. På ditt sätt blir det ju ett klick extra och jag tar gärna den kortaste vägen ;)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?