VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Företagslivet, Tips - Blandat
    08 May 2014

Tips till morsdag

Kategori: Företagslivet, Tips - Blandat / 2014
Förra året sålde Morsdagboxen slut väldigt snabbt hos Godisboxen.se, men nu är den här igen! Med massor av god choklad och ett handgjort budskapsarmband från mitt Drops of Light. Det är så roligt att de ville köra samma box igen i år, och jag är väldigt tacksam att de vill fortsätta samarbeta med mig. Så det jag gjort den senaste tiden är att stansa, stansa och stansat ännu mer och nu är de äntligen klara, skickade och uppe i deras webshop.
 
En Morsdagbox är ett perfekt sätt att överraska din mamma, vare sig du bor nära eller långt ifrån henne. Frakt ingår i priset och likaså en hälsning och valfri bild på din box (en egen eller ur deras galleri). Boxen finns dock endast i begränsat antal så skynda dig att beställa en, även om du beställer idag så får du välja leveransdatum så den kommer fram lagom till morsdag (eller den dag du vill), hur praktiskt som helst.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Madeleine
09 May 2014 - 18:45
............................................................................................................................................................................................................

Wow! Här klampar jag in i bloggvärlden igen efter ett par års uppehåll och en av de första bloggar jag av en slump råkar klicka in på är din, som jag älskade att följa på den gamla goda tiden!

Jag kallade mig maols då, påbörjade min guldsmedsutbildning och var (är väl fortfarande) galen i Sonata Arctica.

Svar: Åh dig kommer jag allt ihåg, vad kul att höra från dig igen! Nu är jag själv inte speciellt aktiv i bloggvärlden längre (som du kanske märker på detta otroligt sena svar), har nog haft något slags blogguppehåll det senaste året jag med, med några få krystade inlägg då och då.. :p Hoppas allt är bra med dig!
Liie

2
► Junitjej
17 May 2014 - 17:54
............................................................................................................................................................................................................

Smart idé!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?