VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

11 st

ÅSIKTER

    Kategori: Roligt
    23 Nov 2014

Tävla om 13 smycken imorgon

Kategori: Roligt / 2014
Nu är det nära, sista luckan i Novemberkalendern öppnas imorgon och alla som prenumererar på Drops of Lights nyhetsbrev kommer kunna delta. Ett smyckespaket med totalt 13 smycken är vinsten, tycker du den här bilden är jobbig så finns en sneakpeak av vad paketet innehåller på facebook, och en annan på instagram!
 
Har du inte skrivit upp dig för nyhetsbrevet ännu gör du det här. Önskar er alla lycka till så här i förväg :) Tror inte jag kommer skriva mer så mycket mer inlägg om Novemberkalendern nu, det har varit så mycket sånt hela månaden. Stort tack till alla som deltagit ♥ Vinnarna som inte är utsedda kommer utses snart, och likaså kommer alla vinster som inte blivit skickade skickas i veckan som kommer.
 
Och glöm inte att lucka 23 är öppen på facebook till och med imorgon 12.00, det enda du behöver göra är att gilla Drops of Lights facebooksida samt skriva en kommentar med din gissning. Mer info på fb såklart!

7 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tävlingar
    22 Nov 2014

Novemberkalender - Lucka 22

Kategori: Tävlingar / 2014
VINST:
Ett silverpläterat korshalsband med valfri längd på kedjan.
 
FÖR ATT DELTA:
- Tipsa mig om gott julgodis att göra till jul! Skriv namnet på det eller länka, du behöver inte skriva hela receptet :)
- Glöm inte att fylla i mailadressen i fältet för e-post
 
PLUSPOÄNG:
- Följ liie.se via bloglovin
- Sprid tävlingen vidare i valfritt socialt medium
 

Tävlingen avslutas redan 23/11 klockan 12.00. Vinnare presenteras på dropsoflight.se och kontaktas via mail, svar behövs inom 4 dagar annars utses ny vinnare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och vinst skickas endast inom Sverige.

 
Imorgon under dagen hittar du lucka nummer 23 på Drops of Light's facebook!
Vad är Novemberkalendern? All info om den hittar du här!

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Gratis saker, Tips - Rabattkoder
    21 Nov 2014

Coca Colakampanjen

Presentkorten på Zalando tog slut rätt snabbt i Coca Colakampanjen, jag hann knipa två i alla fall och det får jag väl vara nöjd med. Mindre nöjd är jag över att det fortfarande finns flaskor utan kod i i butikerna, har hänt att jag råkat köpt sånna lite för många gånger för att det ska kännas ok...
 
När Zalandopresentkortet tog slut kände jag att nu räcker det med kodsamlande, men igår dök det upp ett par nya premier, bland annat nio stycken fotomagneter från sticky9.com för fyra koder. Hade precis fyra registrerade så jag beställde på en gång och fick bekräftelse idag att de är skickade!
 
Har spanat så länge på fotomagneter (från ett annat företag) men har inte kunnat köpa onödiga saker pga ekonomin så det blir roligt att äntligen få byta ut de fula hjärt- och smileymagneterna som håller viktiga papper på plats här ovanför datorn. Har varit nära på att spraymåla alla fula magneter med vit färg för att få det lite enhetligt men inte kommit till skott, bra för nu slipper jag :)
 
Fick också en rabattkod efter köpet att dela med mig av, FRIENDZW2V ger 15% på din första beställning från sticky9.com, dessutom skulle jag få poäng också om du använder rabattkoden. Fast det blir ju billigare att samla fyra colakoder och få det gratis! Men då får du skynda dig, det fanns 200 av denna premie när den släpptes igår och det har redan försvunnit 60 stycken.

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Gratis saker
    21 Nov 2014

Serlakoder blir till papper

Kategori: Tips - Gratis saker / 2014
Serla kommer enligt deras facebook att nästa vecka plocka bort den bästa premien ur deras klubb.serla.se, papperet till deras dispenser. Jag har tre av den här hållaren, en i köket, en i vardagsrummet och en på kontoret. Ett tag hade jag fyra men kände att det var kanske lite överdrivet så jag gav en till mamma.. :) Har tyckt det var kanon att kunna beställa papper från deras kundklubb för 300 poäng (koder från bara tre förpackningar Serla) då affären jag oftast handlar på inte säljer det här papperet.
 
Men nu ska det alltså bort, och det var bara det jag ville tipsa om! Passa på och beställ om du också gillar papperet. Jag fick hem tre förpackningar häromdagen och har beställt ytterligare tre nu för mina kvarvarande poäng. Hädanefter får jag ta mig 10 mil till ÖB och bunkra upp.
 
 
 

23 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tävlingar
    19 Nov 2014

Novemberkalender - Lucka 19

Kategori: Tävlingar / 2014
VINST:
Halsbandet Crystal Bullet Turkos med valfri längd på kedjan.
 
FÖR ATT DELTA:
- Skriv bara JAG VILL VINNA i en kommentar
- Glöm inte att fylla i mailadressen i fältet för e-post
 
PLUSPOÄNG:
- Följ liie.se via bloglovin
- Sprid tävlingen vidare i valfritt socialt medium
 

Tävlingen avslutas redan 20/11 klockan 12.00. Vinnare presenteras på dropsoflight.se och kontaktas via mail, svar behövs inom 4 dagar annars utses ny vinnare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och vinst skickas endast inom Sverige.

 
Imorgon under dagen hittar du lucka nummer 20 på Drops of Light's facebook!
Vad är Novemberkalendern? All info om den hittar du här!

12 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    16 Nov 2014

Novemberkalender - Lucka 16

Kategori: Vardagen / 2014
 
VINST:
Idag kan du vinna ett budskapsarmband i svart mockaimitation med din egen text, anpassat efter ditt handledsmått.
 
FÖR ATT DELTA:
- Svara i en kommentar: Vad vill du att det ska stå på armbandet om du vann? För att ha chansen att vinna måste du hålla dig till de tecknen som är tillåtna samt inte överstiga antalet tillåtna tecken och rader. (Läs här för att se vad som gäller)
- Glöm inte att fylla i mailadressen i fältet för e-post.
 
PLUSPOÄNG:
- Följ liie.se via bloglovin
- Sprid tävlingen vidare i valfritt socialt medium
 

Tävlingen avslutas redan 17/11 klockan 12.00. Vinnare presenteras på dropsoflight.se och kontaktas via mail, svar behövs inom 4 dagar annars utses ny vinnare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och vinst skickas endast inom Sverige.

 
Imorgon hålls lucka 17 hos min tredje och sista gäst-tävlingsanordnare, på Saras facebook! :)
Vad är Novemberkalendern? All info om den hittar du här!

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Rabattkoder
    14 Nov 2014

Lagerhaus rabattkod

Kategori: Tips - Rabattkoder / 2014
Lagerhaus kör rabattkod igen, kul! De brukar ju annars vara ganska snåla med rabatter tycker jag. 10% rabatt med koden JULSTART. Kommer inte ihåg var jag såg det, säkert instagram, men någon hade köpt dessa lådor och skruvat upp dem med undersidan mot väggen, kreativt! Om det håller så bra med saker i vet jag inte, men jag skulle kunna tänka mig att ha dem på väggen helt tomma. Det vore väldigt "jag". Gillar för övrigt Lagerhaus lådor, det är sånna Reddville brukar skicka grejer i ibland.
 
Annars funderar jag på hur jag ska slå in julklapparna i år. Det finns ju mycket fina papper, men jag tänker mig vitt papper, vita snören, vit etikett och vita extradekorationer. Allt i olika struktur, glansighet och så. Jag skulle åtminstone gilla det haha. Jaja, jag ville egentligen bara tipsa om rabattkoden, för Lagerhaus har så mycket fint.

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vinnare
    14 Nov 2014

Vinnaren av superpresentkorten

Kategori: Vinnare / 2014
Måste börja med, det kom in så himla mycket bra idéer på domännamn! Har faktiskt lekt med några av dem i photoshop, det måste ju även se snyggt ut när det är skrivet i en header. Till en lite mer nischad blogg känner jag att flera av dem hade kunnat passa precis så som dom är. Jag vet inte hur det kommer bli i slutändan när jag väl bestämt mig, men jag har varit inne på att ta en egen variant av något som Emelie skrev. Något om att ta vara på tiden. Och i photoshop fastnade jag extremt för det, då jag har lite extra mycket kärlek för bokstaven O. I ett visst typsnitt. Jag vet, det är konstigt. Men vinnaren är i alla fall Emelie, och jag mailar dig på direkten. Svara inom en vecka så kommer presentkorten på mailen. Tusen tack till alla som engagerat sig!

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    13 Nov 2014

Q: Varför är bloggen så tråkig?

Kategori: Vardagen / 2014
A: Ja, bloggen är ganska tråkig numera. Men det har helt enkelt att göra med att jag sparar alla godbitar till den nya bloggen! Som jag fortfarande inte skapat... Kan INTE bestämma mig för ett namn. Imorgon kommer jag presentera en vinnare i domännamnstävlingen i vilket fall, det blir sjukt svårt. Så får vi se vad namnet blir till slut, kanske något helt annat. Men så ni vet att vinnare är på gång i alla fall, jag vet att en del av er undrat om jag glömt men det har jag inte, det handlar om beslutsångest.
 
 En bild från semestern kanske kan pigga upp en slö blogg. Brakkåfallet.

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tävlingar
    13 Nov 2014

Novemberkalender - Lucka 13

Kategori: Tävlingar / 2014
Idag fick jag lite ledigt från kalendern då mizzyzordinaryblog.blogspot.se sköter om dagens tävling! Tävla kan du göra till och med 00.27 14/11, det vill säga ca 12 timmar till. Lycka till!

29 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tävlingar
    10 Nov 2014

Novemberkalender - Lucka 10

Kategori: Tävlingar / 2014
VINST:
Ett vackert halsband, Crystal Bullet Pyrit, enligt mig det finaste av alla crystal bullets! Glänser lite guldaktigt.
 
FÖR ATT DELTA:
- Svara på frågan i en kommentar: Vem skulle få detta halsband om du vann, och varför? (och ja, du får svara dig själv)
- Glöm inte att fylla i mailadressen i fältet för e-post
 
PLUSPOÄNG:
- Följ liie.se via bloglovin
- Sprid tävlingen vidare i valfritt socialt medium
 

Tävlingen avslutas redan 11/11 klockan 12.00. Vinnare presenteras på dropsoflight.se och kontaktas via mail, svar behövs inom 4 dagar annars utses ny vinnare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och vinst skickas endast inom Sverige.

 
Imorgon under dagen hittar du lucka nummer 11 på Drops of Light's facebook!
Vad är Novemberkalendern? All info om den hittar du här! (och vinnaren!)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tampons for free
    09 Nov 2014

Brevbärare och Nivea Sensitive

Kategori: Tampons for free / 2014
Dagen då första snön kom, kom även detta paket. Det var stort, inpackat i brun papp och gick inte ner i brevlådan. Brevbäraren tyckte dock (antar jag) att det inte gjorde något om det blev blött, för hen stoppade ena hörnet i brevlådan, resten fick sticka upp och locket stod vidöppet. I det rådande snöovädret. Tur jag var hemma den dagen och upptäckte paketet ungefär en timme efter att posten brukar delas ut, den fina kartongen under pappen hade bara blivit aningen skadad. Jag undrar om man verkligen får göra så här, ska inte paketet tas till posten och man får en avi om det är för stort? Inte första gången detta händer. Jaja..
 
Innehållet var i alla fall från Reddville i samarbete med Nivea och deras nya Sensitive-serie för känslig hud. Jag tänkte direkt att detta kommer inte passa mig som har torr hud, men då jag läste infobladet stod det att kännetecknen för känslig hud är torrhet, stramhet och rodnad, och de två första stämmer in på mig åtminstone så kanske skulle det bli bra ändå! Har testat grejerna i veckan och ja, de får klart godkänt och extra plus för att allt är parfymfritt.
 
Nivea Sensitive Day Cream
Den här blir nog perfekt nu till vintern då jag blir ännu torrare och förmodligen behöver jag något mer återfuktande än Oliva by CCS som jag brukar använda. Med solskyddsfaktor 15!
 
Nivea Sensitive Night Cream
Den här tyckte jag mest om, krämig och härlig. Vaknade och den hade tagits upp av huden ordentligt, kände inga feta spår efter den, bara inte-längre-helt-uttorkad-hud. Om ni förstår.
 
Nivea Sensitive 3-in-1 Micellar Water
Rengör (ja!) på djupet och tonar huden (vad nu det sistnämnda betyder). Ska även kunna ta bort ögonmakeup står det i infobladet, men det har jag inte testat ännu.
 
Nivea Sensitive Cleansing Milk
Det enda jag inte förstår mig på riktigt är den här. Rengöringsmjölk. Ja det känns ju som att man blir ren och den tar bort foundation och så, men det känns också som att den inte går att skölja bort ordentligt efteråt. Kanske ska det vara så? Jag tar Micellar Water efteråt så känns det bättre.
 

En liten recension från en icke-skönhetsnörd, hoppas den gick att förstå sig på.. ;) Tack Reddville och Nivea!
 
- Vill du ha information om vad varje produkt gör och innehåller finns info här.
- Kanske kommer det upp nån mer tävling i deras gästblogg om ett liknande kit, de brukar ha några tävlingar per kampanj.
- Vill du anmäla dig för gratis tamponger gör du det här. Där kan du även anmäla ditt intresse för att gå med i SheSocial.

12 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tävlingar
    07 Nov 2014

Novemberkalender - Lucka 7

Kategori: Tävlingar / 2014
VINST:
De söta elefantörhängena på bilden, den ena med fjädrar och den andra med kedjor.
 
FÖR ATT DELTA:
- Skriv det vackraste citatet/ordspråket du vet i en kommentar
- Glöm inte att fylla i mailadressen i fältet för e-post
 
PLUSPOÄNG:
- Följ liie.se via bloglovin
- Sprid tävlingen vidare i valfritt socialt medium
 

Tävlingen avslutas redan 8/11 klockan 12.00. Vinnare presenteras på dropsoflight.se och kontaktas via mail, svar behövs inom 4 dagar annars utses ny vinnare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och vinst skickas endast inom Sverige.

 
Imorgon under dagen hittar du lucka nummer 5 på Drops of Light's facebook!
Vad är Novemberkalendern? All info om den hittar du här! (och vinnaren!)

6 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Gratis saker
    06 Nov 2014

Coca Cola kampanj

Kategori: Tips - Gratis saker / 2014
Jag dricker Coca Cola. Ibland lite för mycket. Dumt men gott. Nu känns det dock lite bättre i och med att jag får något tillbaka för det jag köper fram till nyår. I denna julkampanj samlar man koder som finns i korkarna, och för 8 koder kan man välja 250 kr på Zalando, det ska jag ta och köpa nån ny tröja tänkte jag.
 
I övrigt tyckte jag inte det var så roliga premier, så många specifika saker, typ ett grönt fat, ett creme brulée set osv. För 50 koder kan man få en övernattning för två på utvalda hotell. Totalt 28 olika premier, dricker du också mycket Coca Cola kan du ju kika in och se om det är något du fastnar för och läsa regler och villkor så du vet vilka flaskor du ska satsa på att köpa för att få så mycket som möjligt för pengarna :) Men jag undrar om det här är ett trick för att få oss att dricka Coca Cola istället för julmust i år. Det tror jag. Och jag går på det.
 
Sidan kan för övrigt vara lite seg, det har varit problem med den i flera dagar men tror de fått till det nu.

28 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tävlingar
    04 Nov 2014

Novemberkalender - Lucka 4

Kategori: Tävlingar / 2014
VINST:
Läderarmbandet på bilden med texten "TO INFINITY..." Passar perfekt på handledsmått 15-16 cm, men tack vare kedjan kan även handleder upp till 19 cm bära det. Vinn det till dig själv eller ge bort i julklapp!
 
FÖR ATT DELTA:
- Svara på frågan i en kommentar: Vem tycker du är svårast att köpa julklapp till, och varför?
- Glöm inte att fylla i mailadressen i fältet för e-post.
 
PLUSPOÄNG:
- Följ liie.se via bloglovin
- Sprid tävlingen vidare i valfritt socialt medium
 

Tävlingen avslutas redan 5/11 klockan 12.00. Vinnare presenteras på dropsoflight.se och kontaktas via mail, svar behövs inom 4 dagar annars utses ny vinnare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och vinst skickas endast inom Sverige.

 
Imorgon under dagen hittar du lucka nummer 5 på Drops of Light's facebook!
Vad är Novemberkalendern? All info om den hittar du här! (och vinnaren!)

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Blandat
    03 Nov 2014

Billig tekalender

Kategori: Tips - Blandat / 2014
Jag har inte haft någon adventskalender på flera flera år. Har sett en del tekalendrar under åren men tyckt de varit ganska dyra. Tills nu när jag hittade den här på Bodystore. Tycker den verkar spännande men det är nog mest på grund av priset, 45 kr. Förpackningen ser kanske inte så jättelockande ut om man tänker efter.. ;)
 
Men jag är ganska (väldigt) kräsen när det kommer till te så köper inte något annat än svartvinbär numera, det har hänt alltför många gånger att andra paket bara blir stående för att det inte smakat bra. Och om det är något jag inte gillar alls så är det när saker, och framförallt mat, bara står och inte gör någon nytta så att bara få en tepåse av varje smak som i en kalender är ju liksom 100% perfekt. Hittar man någon smak man gillar kan man sen ge sig på en hel förpackning. Sånna här borde säljas året om ju. Provsmaksförpackning typ.
 
Brukar du köpa / få adventskalendrar?

39 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tävlingar
    01 Nov 2014

Novemberkalender - Lucka 1

Kategori: Tävlingar / 2014
VINST:
Ett unikt och vackert halsband med bergkristall och små ametister runt om. Vinnaren väljer själv kedjelängd (därav finns inte den silverpläterade kedjan med på denna bild).
 
FÖR ATT DELTA:
- Svara på frågan i en kommentar: Vilket smycke sålde Drops of Light mest av under december 2013? [Ledtråd]
- Glöm inte att fylla i mailadressen i fältet för e-post.
 
PLUSPOÄNG:
- Följ liie.se via bloglovin
- Sprid tävlingen vidare i valfritt socialt medium
 

Tävlingen avslutas redan 2/11 klockan 12.00. Vinnare presenteras på dropsoflight.se och kontaktas via mail, svar behövs inom 4 dagar annars utses ny vinnare. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och vinst skickas endast inom Sverige.

 
Imorgon under dagen hittar du lucka nummer 2 på Drops of Light's facebook, missa inte det!
Vad är Novemberkalendern egentligen? All info om den hittar du här! (och vinnaren!)
Alla deltagare svarade förresten rätt på frågan och blev godkända.