VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tampons for free
    09 Nov 2014

Brevbärare och Nivea Sensitive

Kategori: Tampons for free / 2014
Dagen då första snön kom, kom även detta paket. Det var stort, inpackat i brun papp och gick inte ner i brevlådan. Brevbäraren tyckte dock (antar jag) att det inte gjorde något om det blev blött, för hen stoppade ena hörnet i brevlådan, resten fick sticka upp och locket stod vidöppet. I det rådande snöovädret. Tur jag var hemma den dagen och upptäckte paketet ungefär en timme efter att posten brukar delas ut, den fina kartongen under pappen hade bara blivit aningen skadad. Jag undrar om man verkligen får göra så här, ska inte paketet tas till posten och man får en avi om det är för stort? Inte första gången detta händer. Jaja..
 
Innehållet var i alla fall från Reddville i samarbete med Nivea och deras nya Sensitive-serie för känslig hud. Jag tänkte direkt att detta kommer inte passa mig som har torr hud, men då jag läste infobladet stod det att kännetecknen för känslig hud är torrhet, stramhet och rodnad, och de två första stämmer in på mig åtminstone så kanske skulle det bli bra ändå! Har testat grejerna i veckan och ja, de får klart godkänt och extra plus för att allt är parfymfritt.
 
Nivea Sensitive Day Cream
Den här blir nog perfekt nu till vintern då jag blir ännu torrare och förmodligen behöver jag något mer återfuktande än Oliva by CCS som jag brukar använda. Med solskyddsfaktor 15!
 
Nivea Sensitive Night Cream
Den här tyckte jag mest om, krämig och härlig. Vaknade och den hade tagits upp av huden ordentligt, kände inga feta spår efter den, bara inte-längre-helt-uttorkad-hud. Om ni förstår.
 
Nivea Sensitive 3-in-1 Micellar Water
Rengör (ja!) på djupet och tonar huden (vad nu det sistnämnda betyder). Ska även kunna ta bort ögonmakeup står det i infobladet, men det har jag inte testat ännu.
 
Nivea Sensitive Cleansing Milk
Det enda jag inte förstår mig på riktigt är den här. Rengöringsmjölk. Ja det känns ju som att man blir ren och den tar bort foundation och så, men det känns också som att den inte går att skölja bort ordentligt efteråt. Kanske ska det vara så? Jag tar Micellar Water efteråt så känns det bättre.
 

En liten recension från en icke-skönhetsnörd, hoppas den gick att förstå sig på.. ;) Tack Reddville och Nivea!
 
- Vill du ha information om vad varje produkt gör och innehåller finns info här.
- Kanske kommer det upp nån mer tävling i deras gästblogg om ett liknande kit, de brukar ha några tävlingar per kampanj.
- Vill du anmäla dig för gratis tamponger gör du det här. Där kan du även anmäla ditt intresse för att gå med i SheSocial.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Mirano
09 Nov 2014 - 15:44
............................................................................................................................................................................................................

Dålig stil av brevbäraren måste jag säga. :(

Själv älskar jag denna månads utskick från reddville, innehållet i de där små engångsförpackningarna är guld värda!

Svar: Eller hur.. En gång hade jag köpt en vacker handgjord canvastavla, rätt stor, typ 40 cm, den klämdes bara fast mellan lådan och locket. Tur det inte regnade den dagen säger jag bara!
Ja visst är det underbart när man får provförpackningar! Kommer spara några tills det är dags att resa nånstans, perfekt att ta med så tar det ingen plats :)
Liie

2
► Isabelle
30 Jan 2015 - 17:02
............................................................................................................................................................................................................

Hej! Jag hade tänkt köpa en ansiktskräm och när jag läste din recension kände jag igen symptomen på torr hy som är väldigt stram, märker det speciellt efter kontakt med vatten efter dusch. Tänkte att vi kanske hade samma hudtyp. Så jag undrar bara om du rekommenderar hudkrämen från Nivea eller den från oliv serien? Letar efter en ansiktskräm som kan hålla ansiktet återfuktat hela dagen. Har använt nivea förut, men jag har nog använt för fel hudtyp, den verkar inte återfukta särskilt länge eller på djupet... Vill inte heller spendera flera hundra på en liten tub hudkräm. Tacksam för svar! :)

Svar: Ja jag gillar den här sensitiveserien! Har använt både natt och dag nu ända sen jag fick dem, snart slut båda två. Brukar använda dagkrämen när jag är som mest torr, dagar jag känner mig mindre torr tar jag olivakrämen. Nu är jag så långt ifrån skönhetsexpert man kan komma och jag provar sällan nya krämen så jag har som ingen koll på hur det "ska" kännas, men jag blir också sådär torr och stram speciellt efter dusch och tycker tycker denna är skön att ha på då.
Ps. min nya blogg hittar du på http://liielarsson.se, denna är avslutad sedan årsskiftet och jag loggar sällan in numera.
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?