VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Rabattkoder
    14 Nov 2014

Lagerhaus rabattkod

Kategori: Tips - Rabattkoder / 2014
Lagerhaus kör rabattkod igen, kul! De brukar ju annars vara ganska snåla med rabatter tycker jag. 10% rabatt med koden JULSTART. Kommer inte ihåg var jag såg det, säkert instagram, men någon hade köpt dessa lådor och skruvat upp dem med undersidan mot väggen, kreativt! Om det håller så bra med saker i vet jag inte, men jag skulle kunna tänka mig att ha dem på väggen helt tomma. Det vore väldigt "jag". Gillar för övrigt Lagerhaus lådor, det är sånna Reddville brukar skicka grejer i ibland.
 
Annars funderar jag på hur jag ska slå in julklapparna i år. Det finns ju mycket fina papper, men jag tänker mig vitt papper, vita snören, vit etikett och vita extradekorationer. Allt i olika struktur, glansighet och så. Jag skulle åtminstone gilla det haha. Jaja, jag ville egentligen bara tipsa om rabattkoden, för Lagerhaus har så mycket fint.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Bellefix
15 Nov 2014 - 15:34
............................................................................................................................................................................................................

Tack så mycket för tipset Liie! :)

Svar: Det var så lite så :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?