VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    13 Nov 2014

Q: Varför är bloggen så tråkig?

Kategori: Vardagen / 2014
A: Ja, bloggen är ganska tråkig numera. Men det har helt enkelt att göra med att jag sparar alla godbitar till den nya bloggen! Som jag fortfarande inte skapat... Kan INTE bestämma mig för ett namn. Imorgon kommer jag presentera en vinnare i domännamnstävlingen i vilket fall, det blir sjukt svårt. Så får vi se vad namnet blir till slut, kanske något helt annat. Men så ni vet att vinnare är på gång i alla fall, jag vet att en del av er undrat om jag glömt men det har jag inte, det handlar om beslutsångest.
 
 En bild från semestern kanske kan pigga upp en slö blogg. Brakkåfallet.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?