VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Gratis saker
    21 Nov 2014

Serlakoder blir till papper

Kategori: Tips - Gratis saker / 2014
Serla kommer enligt deras facebook att nästa vecka plocka bort den bästa premien ur deras klubb.serla.se, papperet till deras dispenser. Jag har tre av den här hållaren, en i köket, en i vardagsrummet och en på kontoret. Ett tag hade jag fyra men kände att det var kanske lite överdrivet så jag gav en till mamma.. :) Har tyckt det var kanon att kunna beställa papper från deras kundklubb för 300 poäng (koder från bara tre förpackningar Serla) då affären jag oftast handlar på inte säljer det här papperet.
 
Men nu ska det alltså bort, och det var bara det jag ville tipsa om! Passa på och beställ om du också gillar papperet. Jag fick hem tre förpackningar häromdagen och har beställt ytterligare tre nu för mina kvarvarande poäng. Hädanefter får jag ta mig 10 mil till ÖB och bunkra upp.
 
 
 

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?