VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vinnare
    14 Nov 2014

Vinnaren av superpresentkorten

Kategori: Vinnare / 2014
Måste börja med, det kom in så himla mycket bra idéer på domännamn! Har faktiskt lekt med några av dem i photoshop, det måste ju även se snyggt ut när det är skrivet i en header. Till en lite mer nischad blogg känner jag att flera av dem hade kunnat passa precis så som dom är. Jag vet inte hur det kommer bli i slutändan när jag väl bestämt mig, men jag har varit inne på att ta en egen variant av något som Emelie skrev. Något om att ta vara på tiden. Och i photoshop fastnade jag extremt för det, då jag har lite extra mycket kärlek för bokstaven O. I ett visst typsnitt. Jag vet, det är konstigt. Men vinnaren är i alla fall Emelie, och jag mailar dig på direkten. Svara inom en vecka så kommer presentkorten på mailen. Tusen tack till alla som engagerat sig!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Emelie
21 Nov 2014 - 20:14
............................................................................................................................................................................................................

ÅÅh såg det här nu och hoppade till när jag såg mitt namn, har inte sett nått på mejlen men nu när jag tittar i skräpposten så ligger mejlet det där så nu har du svar! Hoppas inte jag svarade för sent!!!

Svar: Ingen fara, jag har fått ditt mail och vinsten är din :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?