VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    23 Oct 2014

Den där tiden igen

Kategori: Vardagen / 2014
Nu väntar fem månader av mörker. Få bilder, mörka bilder, korniga bilder eller timmar av redigering, det är mina alternativ. Eller att bryta dygnsrytmen och bli en vanlig människa förstås, men det är långt ifrån lätt. Om jag vann en miljon skulle jag betala huslånet, köpa strumpor och en kamera som klarar av att fotografera i mörkare förhållanden utan att förstöra bilden med brus.
 
Västanåfallet i ljus 2014. Blir spännande att se hur Wordpress hanterar bilder sedan, bättre än blogg.se hoppas jag som bara förstör och mörkar ner redan mörka bilder så man blir tvingad att redigera om om man vill att något ska synas.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?