VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    31 Oct 2014

Liten liten förändring

Kategori: Vardagen / 2014
Det kan vara så att någon kommer hit nu runt midnatt och förväntar sig starten av Novemberkalendern i och med att jag önskade samarbetspartners som kunde lägga upp tävlingar just den här tiden på dygnet. Jag har i sista minuten fått tänka om, hade tävlingarna enbart varit här på bloggen hade det fungerat men lägger man ut en bild eller inlägg på instagram eller facebook vid midnatt så kommer de flesta människor missa det, och det vill jag ju inte.
 
Istället kommer tävlingarna pågå 24 timmar från och med att de lagts ut och jag vill försöka hålla mig till ungefär samma publiceringstider varje dag. Kanske runt 12-14? Ja det märker ni ju. Ville bara säga det, kika in vid den tiden istället så kan du vara med och tävla om ett smycke ♥

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?