VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER
   Näthat

    Kategori: Tampons for free
    23 Oct 2014

Näthat

Kategori: Tampons for free / 2014
Jag har aldrig varit utsatt för näthat. Visst, ett par fula kommentarer har jag fått men jag kan räkna dem på en hand så jag vill nog påstå att jag varit väldigt skonad. Antingen har jag haft tur eller så är jag helt enkelt ingen person man retar sig på så pass mycket att man mår dåligt själv av att jag finns och hur jag är. Jag tror på sistnämnda med en gnutta tur (det finns ju extremt lättretliga personer men ingen sån har hittat ännu hit), jag har aldrig tyckt om att göra andra upprörda och det speglar nog av sig på bloggen kan jag tänka mig.
 
Jag gillar för övrigt designen av tampongboxen, sticker ut från de andra kampanjerna ordentligt.
 
För den som vill ha ett skydd mot näthat (eller ja, hjälp om det skulle hända) kan man teckna en integritetsförsäkring. Reddville samarbetar just nu med AIG som erbjuder en försäkring som hjälper dig om du skulle utsättas för hot, hat eller kränkningar på internet. Den täcker även identitetsstöld, vilket tydligen ungefär 116 000 personer drabbas av varje år, är inte det lite skrämmande.. Försäkringen kostar 99 kr i månaden och tecknar du den på aigdirekt.se/integritet innan årsskiftet bjuder de på första månadsavgiften. Jag tror dock inte att jag kommer teckna någon försäkring, försäkringar i allmänhet brukar inte vara något för mig så jag hoppar nog över det.
 
Med i utskicket utöver försäkringsinformationen fanns boken "Näthat - Rättigheter och Möjligheter" av Mårten Schultz. Jag har bara skummat lite snabbt på några sidor och vågar inte uttala mig om boken riktigt, tror man måste läsa från början till slut för att inte bli förvirrad av en del krångliga ord. Jag är ju inte direkt den med det avancerade ordförrådet om man säger så. Men jag tror säkerligen det är en praktisk bok om man är utsatt för näthat och vill få lite råd om vad man kan göra samt se vad domen blev i olika fall som anmälts tidigare. Ska se till att läsa inledningen i alla fall, sen får vi se om jag fortsätter eller låter den stå till den dagen den kanske behövs bättre.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?