VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tampons for free
    02 Oct 2014

Ny tvål för fiffi

Kategori: Tampons for free / 2014
Innan jag kom i kontakt med Reddville för tre år sedan (som då hette Tampons for free) så hade jag inte en tanke på att tvätta olika delar av kroppen med olika sorters tvålar. Inte ens ansiktet får egen tvål här, det finns för mycket alternativ därute och det blir som stopp i hjärnan när man står där och ska köpa något man aldrig köpt förut och då blir det oftast inget köp alls. Jag testar mer än gärna nya produkter, men när jag köper så blir det alltid något jag redan använt förut. Men nu ska det inte handla om ansiktstvålar utan tvålar för fiffi, men det är ju samma problem där vid hyllorna..
 
Under dessa år jag varit medlem hos Reddville har jag haft turen att få testa på hela tre olika sorters intimtvålar och det har hjälpt otroligt i djungeln, att få prova på. Häromdagen damp det ner en fjärde intimtvätt i brevlådan, från RFSU. I somras kom ett annat utskick från RFSU och jag blev helt kär i den genomskinliga rakgelen, och den svalkande salvan man smörjer på efter har växt i mina ögon sedan dess (doften är underbar, jag vill ha den som parfym haha), så jag har såklart höga förhoppningar på detta nya kit också.
 
Tips: Tävla om ett sånt här fint kit i gästbloggen!
 
Åtminstone ska de två tuberna med rosetter på bli spännande att testa, Daily Balance intimtvätt som bevarar optimal intimflora och förebygger besvärande lukt, och Soft Balance intimcreme som lindrar torrhet och irritation samt bevarar optimal intimflora. De andra två produkterna som fanns med i paketet känns det som att jag sparar på, känner inte för att behandla något som inte finns även om de även kunde användas för att förebygga framtida problem. Active Balance är en vaginaltablett som behandlar och förebygger svampinfektioner, Natural Balance är en mjölksyregel behandlar och förebygger bakteriell obalans. Tur det var lång hållbarhet på dem :)

På Kronans Apotek är det till och med 14 oktober 20% rabatt på alla produkter ur RFSU's intimvårdsserie.
 
Jag som tänkte att nu ska jag hålla mig kort, men det blev återigen en roman. Om intimhygien. Såhär efter 40 dagars bloggtorka. Tänk, om jag kan skriva så här långt om det, vad borde jag inte kunna skriva om sådant jag brinner för? För nej, jag brinner faktiskt inte för underlivstvålar, men det är ett trevligt och lite smålyxigt inslag i vardagen tycker jag. Har pratat om en nystart i typ ett år och nu är det inte långt kvar. Var och hur är bestämt, nu fattas det bara att göra det.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► viirvla
02 Oct 2014 - 21:55
............................................................................................................................................................................................................

Haha, "fiffi". Så gulligt. Och brinner du inte för underlivstvålar, du? Haha, detta inlägg fick mig att skratta. <3

Svar: Hahah härligt ;)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?