VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tävlingar
    19 Oct 2014

Tävling - Vinn superpresentkort

Kategori: Tävlingar / 2014
Jag har lagt i snitt ungefär två effektiva timmar varje dag nu i flera veckor på att hitta det perfekta domännamnet till den nya bloggen och det är stressande att inte komma någon vart. Perfektionisten i mig har gjort det riktigt svårt att bestämma sig för något så nu vänder jag mig till er för hjälp och nya idéer!
 
Som motivation att hjälpa mig gör jag en tävling. Har två superpresentkort på mailen som är laddade med 100 kr var, den som bidragit med det namn jag gillar bäst (även om jag kanske inte använder mig av det i slutändan) får båda! Vinnaren byter sedan in koderna mot valfritt presentkort hos presentkorttorget.se och väljer därmed själv i vilken butik hen vill handla i, jättesmidigt!
 
 
 
Som du ser nedan har jag en del krav på domännamnet men egentligen, tror du att du har något bra som stämmer in på ett par av dessa bara så kör på för fasen, eller om du bara har något annat förslag på vackra ord eller något, jag behöver så mycket fantasi det bara går! Frustrationen är verkligen på topp nu alltså.
 

 
EN REGEL FÖR ATT DELTA: Hitta på ett domännamn (en adress till bloggen, det som ska stå före .se) till min nya blogg, skriv ett eller flera förslag i kommentarsfältet. Namnet bör helst...
 
...låta någorlunda som det stavas så det är lätt att förstå när man säger det.
...inte innehålla siffror, bindestreck, åäö eller andra konstiga tecken.
...inte vara allt för långt och inte inehålla mer än 3 ord.
...inte innehålla mitt namn Liie då det är både svårstavat och uttalas inte som det skrivs.
...inte begränsa för mycket, t.ex förvaringsbloggen.se är för begränsat då finns bara ett ämne att skriva om.
...antingen vara lite "jag" (vet att flera av er känner mig bättre än jag tror!) eller...
...bara vara ett snyggt ord eller en snygg ordkombination eller...
...reflektera bloggen som förmodligen kommer innehålla åtminstone följande kategorier:
 
diy, praktiska saker, förvaring, mina tankar om ett enklare liv, företagande i allmänhet och mitt egna företag samt bloggande. Kommer förmodligen skriva ett par personliga inlägg också. Och möjligen bygget av ett så kallat "Tiny House", i framtiden.
 

 
Så, då var det bara att ösa på med förslag! Bry er inte om att kolla upp om namnet är ledigt, det tar jag hand om ifall det blir aktuellt att använda det. Inga kommentarer publiceras förrän jag registrerat ett namn för min nya blogg. Tävlingen avslutas 1 november eller tidigare om det perfekta namnet hinner dyka upp innan dess. Vinnare mailas och presenteras i ett nytt inlägg.
 
Kör hårt nu och kom ihåg, ju fler förslag du skriver desto större chans att jag gillar något av dem :) Tack för din hjälp ♥

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Liz
22 Oct 2014 - 22:42
............................................................................................................................................................................................................

Hej! Ville bara visa dig detta... http://instagram.com/p/ud0ZrFlmpi/ så sjukt tråkigt med en rak kopia på ditt halsband. Jag har reagerat att hon härmat halsband från Hippi Inn och Free spirit shaking soul som jag handlat massvis från innan och jag tyckte hennes nya halsband kändes bekant också så jag googlade och hittade såklart direkt till dig. SJUKT TRÅKIGT.

Svar: Tack Liz för din kommentar. Sådant här något man får ta som smyckestillverkare, och leverantören vi båda har köpt metallformen av rekommenderar att sätta kristaller i. Dock inte just sånna som jag använt mig av och visst är det lite tråkigt att Regina nu valt att använda likadana kristaller som jag, men man vet aldrig, det kan lika gärna vara en slump. Man kan få likadana idéer, det har hänt mig flera gånger att jag tänkt något och veckan efter ser jag någon annan som gjort nästan precis det jag tänkte, så jag dömer ingen.

Jag har inget emot Regina, tycker snarare att det är tufft att hon kan sälja dessa smycken så pass dyrt som hon gör. Vi båda använder oss av liknande material till våra smycken och hon tar fyrdubbelt betalt motför vad jag gör. Är väldigt imponerad över hur hon har lyckats få människor att betala så mycket, all cred till henne, hon kan det här med företagande!

Men jag är väldigt tacksam i alla fall för att du reagerade på detta. När man är liten företagare och någon som är större gör något likadant som den lilla blir det lätt att den lilla anklagas för att ha kopierat eftersom människor oftast automatiskt tror att den som är störst måste varit först. Så tack för att du reagerade och tog dig tid att kommentera ♥
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?