VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Roligt
    28 Oct 2014

Vill du hålla i en tävling?

Kategori: Roligt / 2014
I november blir det sjukt mycket tävlingar! Drops of Light kommer köra en tävling varje dag 1-24 november [läs mer om novemberkalendern här], precis som en julkalender fast månaden innan alla andra drar igång. Jag tror det blir mindre stressigt för alla inblandade, och vinsterna kommer lätt hinna fram innan jul så de kan bli presenter om man vill det, jättebra tycker jag!
 
Men istället för att jag ska hålla i precis alla tävlingar själv så letar jag efter en bloggare, en instagrammare och en facebookare som vill hålla i varsin tävling, är du den jag söker? Kraven är att du är bra på att passa tider, kan hålla dig vaken till strax efter midnatt för att publicera tävlingen och snabbt ta fram en vinnare dagen efter. Antalet följare du bör ha är svårt att säga, jag går mer på känslan och tittar på hur många som intresserar sig för det du skriver än hur många som följer. Det enkla upplägget för alla tävlingar är redan klart så det blir inte speciellt mycket jobb för dig.
 
Är du den jag söker? Kopiera en eller flera nedan, fyll i och skicka till info@dropsoflight.se med rubriken Novemberkalender så återkommer jag så snart som möjligt med antingen ett ja eller ett nej. Hela kalendern ska vara färdigplanerad 31 oktober så det brinner lite i knutarna, vill du vara med så skicka in på en gång!
 

 
BLOGGARE
Ditt namn:
Länk till din blogg:
Antal läsare per dag:
Länka vilket slags smycke från dropsoflight.se tror du dina läsare helst vill vinna:
 
INSTAGRAMMARE
Ditt namn:
Instagramnamn:
Antal följare:
Länka vilket slags smycke från dropsoflight.se tror du dina följare helst vill vinna:
 
FACEBOOKARE
Ditt namn:
Länk till din facebook där du vill publicera tävlingen, profil, grupp eller gillasida:
Antal vänner, medlemmar eller följare:
Länka vilket slags smycke från dropsoflight.se tror du dina följare helst vill vinna:

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?