VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Gratis saker
    28 Oct 2014

Zooxo.se - Tjäna pengar

Kategori: Tips - Gratis saker / 2014
Om någon ger mig chansen att få 1 kr för 15 sekunder av min tid, då tar jag den. Räknar man om det till timlön så är det trots allt 240 kr. Blev nyss medlem på Zooxo.se där man klickar på länkar och får betalt för det. Man behöver inte ens stanna på hemsidan en viss tid för att få betalt och jag funderar såklart hur länge denna hemsida kommer hålla, men jag ger det en chans i alla fall. Nu finns det 9 hemsidor att besöka som ger 1,20 kr men man ska visst kunna klicka en gång om dagen och få betalt, så vi får väl se hur länge jag orkar hålla på med detta, haha. Redan när man samlat ihop 20 kr kan man begära utbetalning, det är ju trevligt för den som inte gillar att vänta.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?