VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Bloggrelaterat
    11 Apr 2015

AVSLUTAD BLOGG - NY BLOGG FINNS

Kategori: Bloggrelaterat / 2015
Här är minsann statistiken nästan densamma som tidigare trots att jag avslutade denna blogg för tre månader sedan. Bloglovinantalet ökar. Samarbetsförslag dimper in då och då till min gamla mail. Bloggens facebooksida som inte uppdaterats på över ett år får gillningar...
 
Det är ju kul på sitt sätt men jag vill ju gärna slå ett slag för min nya blogg liielarsson.se, den här kommer förmodligen inte uppdateras mer. Man kan förstås aldrig säga aldrig, men just nu och på obestämd tid framöver är det liielarsson.se som gäller, jättemycket välkommen dit! Där pågår just nu bloggens första tävling också, en smart pryl står på spel.
 

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?