VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Bloggrelaterat
    19 Jan 2015

Flyttar till en bättre blogg

Kategori: Bloggrelaterat / 2015
Nu lämnar jag min 6åriga blogg liie.se bakom mig och börjar om på nytt på liielarsson.se som jag jobbat hårt med sedan årsskiftet. Är väldigt glad över att jag äntligen tagit det beslutet och kommer berätta lite mer varför jag valt att börja om i den nya bloggen inom kort.
 
Du kommer nog inte vara helt vilse i min nya blogg, på en del sätt kan den likna liie.se. Den största skillnaden motför här är dock att jag numera har en plan, mål och syfte och ett helt annat fokus än förr. Mer strukturerat, bättre kvalitet, seriösare och att se till att hålla det jag säger att jag ska göra. Längtar också efter att ta upp kommunikationen med er som kommenterar och bloggar jag läser igen, har varit väldigt torrt på den fronten det senaste året, men det har också sina orsaker.
 
Jag vill tacka alla som kikat in här under dessa år, både tysta och pratglada människor. Utan er hade bloggen inte varit densamma. Jag hoppas såklart du vill följa med nu, men vill du inte det vill jag säga STORT TACK för den här tiden ♥
 

Den här bloggen kommer inte försvinna. Domännamnet liie.se kanske kopplas bort om ett eller några år, men efter det hittar du innehållet på heyli.blogg.se.

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    18 Jan 2015

Imorgon klockan 20.00

Kategori: Vardagen / 2015
Jag har arbetat med den nya bloggen i nästan tre veckor nu, och imorgon bör den vara redo att öppnas upp! Klockan 20.00 den 19 januari lägger jag upp länken här, det som inte är klart tills dess tar jag eftersom. Hoppas ni vill hänga med på min nystart! Jag är så sjukt peppad på detta så det finns inte! :D
 
 

5 st

ÅSIKTER

    Kategori: BLOGGUTMANING365
    01 Jan 2015

Bloggutmaning365

Kategori: BLOGGUTMANING365 / 2015
Då var 2014 över, och det jag undrar mest är ju förstås om det finns någon där ute som lyckats köra hela Bloggutmaning365 ända in i mål? Alltså som det var tänkt från början, ett inlägg varje dag, utan att missa någon dag? Stort jättegrattis till dig om du lyckats, det är svårare än man tror :) Förstår att ingen kan ha tyckt precis alla 365 frågorna var roliga och inspirerande, men lite sådär överlag hoppas jag att ni tyckt det varit kul.
 
Utmaningen var för mig ett sista försök att göra något av den här bloggen, få igång den, mig och inspirationen men det gick inte. Efter bra precis 6 år på denna blogg är jag  ä n t l i g e n  på väg härifrån, lämnar blogg.se bakom mig liksom det gamla livet. Min nya plats är skapad och när jag hittat en design som känns rätt samt skrivit några inlägg får ni komma och hälsa på.
 
Stort tack för ni visat intresse för detta! 125 personer har varit med, helt galet tycker jag. Hade hoppats på typ 20 när jag gjorde frågorna men det blev mycket större än väntat, tack!! Helt klart värt allt jobb med att sätta ihop ämnen och frågor :) Men nu vill jag ju veta såklart, klarade du av hela utmaningen?
Jag låter utmaningen ligga kvar ifall det är någon som skulle vilja göra den under 2015, ändra datumen i vissa frågor så är det bara att köra sen!