VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Bloggrelaterat
    19 Jan 2015

Flyttar till en bättre blogg

Kategori: Bloggrelaterat / 2015
Nu lämnar jag min 6åriga blogg liie.se bakom mig och börjar om på nytt på liielarsson.se som jag jobbat hårt med sedan årsskiftet. Är väldigt glad över att jag äntligen tagit det beslutet och kommer berätta lite mer varför jag valt att börja om i den nya bloggen inom kort.
 
Du kommer nog inte vara helt vilse i min nya blogg, på en del sätt kan den likna liie.se. Den största skillnaden motför här är dock att jag numera har en plan, mål och syfte och ett helt annat fokus än förr. Mer strukturerat, bättre kvalitet, seriösare och att se till att hålla det jag säger att jag ska göra. Längtar också efter att ta upp kommunikationen med er som kommenterar och bloggar jag läser igen, har varit väldigt torrt på den fronten det senaste året, men det har också sina orsaker.
 
Jag vill tacka alla som kikat in här under dessa år, både tysta och pratglada människor. Utan er hade bloggen inte varit densamma. Jag hoppas såklart du vill följa med nu, men vill du inte det vill jag säga STORT TACK för den här tiden ♥
 

Den här bloggen kommer inte försvinna. Domännamnet liie.se kanske kopplas bort om ett eller några år, men efter det hittar du innehållet på heyli.blogg.se.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Grimgoth
20 Jan 2015 - 11:40
............................................................................................................................................................................................................

Tack själv, börjar här med att länka den nya adressen via mina länkar.

2
► Johan
22 Jan 2015 - 12:45
............................................................................................................................................................................................................

Ok, ses där!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?